fbpx

Hogyan zajlik az online gyógytorna konzultáció?

Nézze meg a lent felsorolt 7 lépést! Kattintson a + jelre, ha érdeklik a részletek!

1. Internetes vagy telefonos visszahívást kér vagy bejelentkezik itt

Internetes hívásokhoz kérem írjon üzenetet az Ön által használt videó hívásra alkalmas alkalmazásban. A nevem alapján könnyen megtalál. (Földi Gyula Gyógytornász)

(Elsősorban Skype-ot ajánlom, mert ott fel tudja venni könnyen a konzultáció anyagát. De a Viber, FaceTime is használom. Messenger is, de az nem annyira megbízható.)

Írja meg mikor tudom visszahívni!

Skype elérésem:

https://join.skype.com/invite/goyYuCucBd2u

2. Időpont egyeztetés

Megbeszéljük az Önnek megfelelő időpontot.

3. Elküldi a fontosnak érzett dokumentációját

Írja meg mi az, amiről fontos ha tudok a konzultáció előtt. A hatékony kezeléshez, fontos hogy jól felkészüljünk a konzultációra! Bizonyos panaszoknál küldeni fogok néhány kérdést, ami segíthet látni, mely kezeléseket, gyakorlatokkal érdemes kezdeni.

4. Online konzultáció

A megbeszélt időben megtartjuk az órát. Az első alkalom 1 órás. Itt megkapja az első gyakorlatokat. Ha McKenzie torna konzultációt kért, akkor megkapja a teszt gyakorlatokat. Ha rehabilitációs programot követ megkapja az állapotának megfelelő gyakorlatokat. 

5. Megkapja az otthoni tornához szükséges anyagokat

Ha kéri felvesszük, a konzultáció torna anyagát, amit a konzultáció után elküldök Önnek. Általában egy hangfájl elég de ha szükséges tudok videós anyagot is küldeni.

6. Kiállítom a számlát

A Billingó számlázó program segítségével kiállítom a számláját. Ez egy átutálásos számla. Ehhez szükségem lesz majd egy email címre, ahova a számlát kiküldi a rendszer. Illetve a számlázási adatokra. Ha van egészségpénztár szerződése akkor az ahhoz szükséges adatokra. 

7. Ha elégedett, akkor kifizeti a konzultáció díját

Mivel többeknek új lehet ez a forma, és Önnek mégse jött be.

Tehát, ha úgy érzi mégse kapta meg az elvárt segítséget, akkor kérem írja meg mi volt a probléma és én törlöm a számlát! 

Ha szeretne bejelentkezni vagy kérdése van, írjon!

Milyen alkalmazást használ?

Hogyan készüljön az online konzultációra?

Bár mindent elmagyarázok. Nagyon hatékonnyá tudja tenni a konzultációt, ha néhány dologban tudatosan készül rá!

Figyelje meg pontosan a tünetei változását!

A tünetek leggyakrabban a fájdalom változása nagyon jól meg tudja mutatni, hogyan szeretne leginkább meggyógyulni a testünk. Ebben a megfigyelésben segít a tüneteim megfigyelése lap kitöltése. 

Küldje el a fontosnak tartott eddigi leleteit!

Elég, ha lefényképezi a telefonjával és elküldi emailban, vagy valamelyik Ön által használt üzenetküldő szolgáltatással. (Én a FaceTime, Viber, Telegram, WhatsUp használom. 

A képalkotó vizsgálatok CD-jét nehéz megosztani

Elég ha a legjellemzőbb képeket lefényképezi a képernyőjén és csak a fényképeket osztja meg.

Az MR vagy CT felvétel ereményét a képeket nehezebb megosztani a nagy méretük miatt. Néhányan a Google Drive keresztül osztották meg.