Otthoni segítség nyakfájósoknak

“Kezeld hatékonyan a nyakfájdalmadat” videótanfolyam

McKenzie 6. nyaki gyakorlata

McKenzie gyógytorna gyakorlatok nyaki eredetű panaszokra

Ez a tanfolyam megtanítja, hogyan figyelje meg és használja tudatosan a megfelelő mozdulatokat és testhelyzeteket a tünetei hatékony kezelésére. 

Biztonságos és hatékony

Megtanulja, hogy hogyan ismerje fel, hogy egy gyakorlat vagy testhelyzet illetve bármely hatás:

  1. befolyásolja-e a tüneteit (hatékony)
  2. jó irányba fejti-e ki a hatását (jótékony vagy káros)

Ennek a képességnek az elsajátítása segíteni, fogja, hogy felismerje a gyógyulását hátráltató tényezőket és ez a képesség nagyon biztonságossá teszi a későbbi kezeléseket is.

Gyors

Azonnal el tudja kezdeni a gyakorlatokat!

Ez azért különösen fontos, mert a tünetek kialakulásának első 6 hetében, a legtöbbször nagyon könnyen, gyorsan meg lehet találni azt a logikát, amit követve elindíthatjuk vagy megsegíthetjük a gyógyulástsegítő folyamatokat.
48 órás tesztelés alatt ki lehet szűrni azokat a nyaki eredetű panaszokat, amelyek megfelelő gyakorlatokra gyors javulást mutatnak. Általában a gyorsan reagáló tüneteknél, nem is lesz szükség más kezelésekre. Ha bonyolultabb az Ön esete, akkor pedig már előrébb vagyunk néhány olyan tapasztalattal, ami sejteti, hogy merre haladjunk tovább.

Egyszerű

Pontosan megfigyelt, tudatosan alkalmazott, egyszerű gyakorlatokkal indítunk. Ha az egyszerű segít, nem bonyolítjuk tovább mindenféle körülményes kezelésekkel.

Megéri

Időt, pénzt, fáradtságot takarít meg, ha otthonában kezdi a kezelését. Nincs utiköltség, utazási idő.  Sokaknak sikerül megspórolni a drága vizsgálatokat (MR, CT), gyógyszerköltségeket, felesleges kezeléseket.

Ha utólag úgy érzi, hogy nem volt hasznos a tanfolyam, akkor szívesen visszafizetem a teljes díjat minden rosszallás nélkül.

Mivel szeretném, ha minél többeknek hatékony lenne és ezért folyamatosan fejlesztem a betegeim tapasztalata alapján, cserébe csak annak a leírását kérem, hogy mi volt a probléma.