Kik vagyunk?

 • Az oldal szerkesztője

  Földi Gyula gyógytornász vagyok az oldal szerkesztője. Több mint 20 éve segítek gyógytornászként, azoknak, akik mozgással akarják segíteni a hatékony gyógyulásukat.

  Az utóbbi időben szembesültem azzal, hogy nem tudtam, olyan gyorsan időpontot adni, mint ahogy azt szerettem volna. Bár a személyes segítséget tartom a legjobbnak, a technikai fejlődés lehetővé teszi, hogy sok olyan problémát, helyzetet amely gyakori és a megoldása sokszor egyszerű, kis videó tanfolyamokban foglaljak össze. Ebben követem az olyan szerzőket, akiknek az önkezelésről írott könyvei kiállták az időpróbáját vagy nagy tapasztalati tudással rendelkeznek.

  Ha szakmai önéletrajzom érdekli arról itt olvashat többet. Illetve készített egy kollégám egy riport filmet velem amit itt tekinthet meg.

Alapelveink

 • A testünk bölcsen van megalkotva

  A testünk csodálatosan megalkotott rendszer.

  Törékeny, sérülékeny, de nagyon erős hajlama van a gyógyulásra.
  Ha megtanuljuk megfelelően gondozni, akkor ezeket az öngyógyító folyamatokat tudjuk segíteni.

 • Néhézségből erősséget!

  Minden nehézség lehetőség arra, hogy megtanuljunk valami fontosat!

 • Világos útmutatás - terepet ismerő segítő

  Amikor eltévedünk, szükségünk van a segítőkész és a terepet jól ismerő vezetőre.

  A fájdalmak és a félelmek erdejébe sok nehézséggel és bizonytalan utakkal találkozunk, pedig ahhoz, hogy kijussunk fel kell ismernünk az elágazásokat és meg kell találnunk a jó irányt!

  Így van ez a mikor mozgással kapcsolatos panaszaink kapcsán el kezdjük keresni a kiutat, fel kell ismernünk a választási lehetőségeket és sok jó döntést kell hoznunk.

Miértjeink

 • Miért jó Önnek?

  Ön tehet legtöbbet az egészségéért! Nagyon jó, hogy itt van! Sok jó példát ismerek, amikor az által, hogy valaki kezébe vette a gyógyulása irányítását, nagynak látszó problémákat sikerült legyőznie.

  Az, hogy mozgással akarja kezelni magát az nagyon jó választás! Ha valami megfelelő mozgásra, testartásra javul, akkor ez legyen az első amit kipróbál!

 • Miért jó Nekünk?

  A megfelelő hozzállású és helyes ismeretekkel rendelkező betegeknek sokkal könyebb segíteni!

  Nagyon sokan keresnek meg és igyekszem minél hatékonyabban segíteni. Emiatt hetente csak egy bizonyos számú beteget tudok fogadni. Így sokszor csak néhány találkozásra van lehetőség, ami legtöbbször elég, de mindenképpen ajánlatosnak látszik, hogy mielőtt találkoznánk több mindent megpróbálna egyedül és így csak azokban a nehézségekben segítenék, amelyeket nem sikerül egyedül megoldani.