fbpx

Deréktorna videók: McKenzie gyakorlatok

Kezeld hatékonyan a derekadat!

Ebben a  tanfolyamban megtalálja a  R. McKenzie derék kezeléséről szóló  könyvében található gyakorlatokat, amit sokan “McKenzie tornagyakorlatoknak” neveznek.

McKenzie könyvének angol vagy német eredetijét is megtudja venni itt az oldalamon.

Gyógyuljon meg 6 hét alatt!

Ezek a gyakorlatok, ha az Ön esetében is működnek (általában az emberek 70% ilyen), akkor a javulást általában már az első napokban lehet tapasztalni. Ez hamar kiderül, erről szól az első 2  tesztnap. Ha gyorsan javul akkor, ezután tud előre lépni a többi gyakorlathoz.

A gyakorlatok könnyen megtanulhatók és általában 6 hét a program végig haladásához elegendő.

Ezért a filmek 6 hétig lesznek elérhetőek.

(Ne aggódjon: Ha mégsem, akkor tud kérni meghosszabbítást. De ha nem halad, ilyenkor sokat segít a személyes konzultáció!) 

A teljes gyógyuláshoz érdemes végig csinálni az összes gyakorlatot.
Ezek már nem csak a fájdalmakat okozó elváltozások, becsípődések, elakadásokat igazítják helyre, hanem, a teljes mozgásterjedelmet próbálják visszaállítani. Ennek az a célja, hogy később se sérüljön könnyen újra a gerince. Erre a folyamatra általában 4-6 hét kell. Ha ez idő alatt nem teljes a gyógyulás, akkor személyes konzultációra lesz szükség.

Kiknek jó ?

Azoknak, akiknek a fájdalmuk, testhelyzetekre mozdulatokra változik. Ez utal arra, hogy a mechanikai jelleg jelentős szerepet játszik a tünetei változásában. Ez egyben jó hír is mert azt is jelenti, hogy mozdulatokkal, testhelyzetekkel befolyásolhatók a panaszai.

 

Tartalom

Ez a tanfolyam sorba veszi McKenzie által javasolt 7 gyakorlatot. Bemutatjuk mikor, melyik gyakorlatot, mennyi ideig érdemes végezni. Mikor lehet váltani a következő gyakorlatra és még sok más hasznos tanácsot is kaphat.

8 film